SDR söker Ekonomiadministratör


Vi söker en medarbetare vars huvudsakliga arbetsuppgifter är löpande ekonomiadministration och redovisning för förbundet, inklusive vårt bolag och våra stiftelser.

Arbetsuppgifter
Du kommer bland annat att arbeta med in- och utbetalningar, kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, avstämning, deklarationer och bokslut samt redovisning till Svensk insamlingskontroll. Du bidrar även till vårt budgetarbete och det interna utvecklingsarbetet av ekonomirutiner. Du arbetar både självständigt och tillsammans i ett lag.

Kompetens och egenskaper
Du som söker bör ha utbildning inom ekonomiadministration eller motsvarande erfarenhet. Du har flerårig erfarenhet från arbete av ekonomi-/redovisningsarbete. Vi förutsätter att du har god kunskap i och erfarenhet av arbete i något ekonomisystem. Om du har arbetat i ekonomisystemet Pyramid är det meriterande.

Som person är du strukturerad och noggrann. Du kan arbeta självständigt, är drivande och delar gärna med dig av dina kunskaper. Vi vill att du kan kommunicera på svenskt teckenspråk. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställning
Tjänsten är mellan 50-75 % tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Anställningsvillkoren regleras i kollektivavtal KFO ideella organisationer-Unionen.

Arbetsplatsen är på SDR:s kontor i Stockholm.

Information om tjänsten
Generalsekreterare Hanna Sejlitz
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
SMS: 072-321 11 32

Facklig kontaktperson för Unionen
Niclas Martinsson
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkommen med din ansökan
Rekryteringen sker löpande så ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5 december, i form av ett personligt brev och meritförteckning till Hanna Sejlitz, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Publicerad av  Webbredaktör
Publicerad: 2017-11-20
Uppdaterad: 2017-12-04