SDR söker ordermottagare och packare

SDR driver frågor och väcker opinion för dövas och teckenspråkigas mänskliga och demokratiska rättigheter. Vår organisation som har över 4000 medlemmar erbjuder mötesplatser, sprider kunskap och driver på utvecklingen mot ett samhälle där teckenspråk har en självklar plats.

Arbetsuppgifter
Som ordermottagare och packare är du viktig för organisationens finansiering. Du kommer att arbeta med att möta kunder och bidra till utveckling av vår butik ”Gåvan”, telefonservice, orderhantering samt packning av varor som beställts via postorder/webbutik.

Kompetens och egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad och har förmåga att arbeta självständigt i nära samarbete med arbetslaget. Vi vill att du har datorvana, gärna också vana av att arbeta i butik och/eller med kunder i annat sammanhang. Som person är du flexibel, samarbetsvillig, organiserad och har en god förmåga att skapa kontakter. Vi vill att du har goda kunskaper i svenska och ser gärna att du har kunskap om döva, dövas kultur och svenskt teckenspråk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning
Tjänsten är ett vikariat på heltid i en månad till en början, med möjlighet till förlängning. Anställningsvillkoren regleras i kollektivavtal KFO ideella organisationer-Unionen.

Arbetsplatsen är på SDR:s lokal/butiken Gåvan i Leksand.

Information om tjänsten
Försäljningsansvarig Lena Stoltz
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 070-528 16 11

Facklig kontaktperson för Unionen
Anne Hedlund, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkommen med din ansökan senast den 20 januari genom personligt brev och CV till Lena Stoltz på e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Publicerad av  Webbredaktör
Publicerad: 2016-12-16
Uppdaterad: 2017-01-24