Information om bemanning på SDR


Vi har tidigare informerat om bemanningen inom vår organisation och de tjänster vi utannonserat. Här ger vi den senaste informationen.

Vår nya intressepolitiska strateg börjar hos oss den 20 februari och heter Tobias Palmkvist. Han har teckenspråk som första språk och har länge varit aktiv inom Unga Hörselskadade. Tobias kommer senast från Birgittaskolan, där han jobbat som grundskollärare i samhällskunskap, historia och religion samt arbetslagsledare. En närmare presentation av honom kommer när han börjat.

Charlotte Gustavsson har börjat på SDR den här veckan. Hennes arbetsuppgifter kommer främst att bestå av förberedelser och genomförande av vår konferens och kongress i juni. Hon kommer att sitta på Stockholmskontoret och jobba i genomsnitt 40 % fram till 30 juni. Vilka dagar och tider varje vecka kommer att variera. Hon nås på mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Tobias och Charlotte - varmt välkomna till SDR!

Vi har tidigare informerat om att Matilda Bergman skulle börja jobba hos oss. Hon har nu tyvärr meddelat att hon blivit erbjuden ett annat jobb, nämligen på Dramaski som VD. Hon kommer därför inte att börja jobba hos oss den 1 februari som planerat, men vi avser att skyndsamt hitta en annan person till ekonomtjänsten och återkommer med information.

Stig Kjellberg avtackades i december för sina mångåriga insatser på SDR, då hans sista anställningsdag var 31 december. Han kommer dock att ha några arbetsuppgifter inom förbundet under våren. Stort tack till Stig för dina insatser!

Vid frågor eller funderingar, kontakta generalsekreterare Hanna Sejlitz på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Publicerad av  Webbredaktör
Publicerad: 2017-01-11
Uppdaterad: 2017-03-22