Information om ekonomitjänster på SDR


Vi har tidigare informerat om bemanningen inom vår organisation. Här ger vi information om SDR:s ekonomitjänster på kansliet framöver.

Vår nya ekonomiansvarig och personaladministratör heter Rakel Burman och hon börjar jobba i början på februari. Hon har senast jobbat inom Haninge kommun som enhetschef för flera gruppbostäder och ett övergångsboende för personer med kognitiv och/eller psykisk funktionsnedsättning. Hon har ansvarat för alla delar av verksamheten som personal, budget, ekonomi, arbetsmiljö och drift. Hos SDR kommer hon bland annat att arbeta med ekonomisk uppföljning, rapportering och utveckling samt personalfrågor tillsammans med mig, Hanna. Under februari jobbar hon halvtid och sedan heltid från 1 mars. Du kan nå henne på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Christine Hasselkrantz som idag arbetar på vår försäljningsavdelning kommer att börja arbeta halvtid med SDR:s bokföring och ekonomiadministration den 1 februari. Övrig tid fortsätter hon på försäljningen som ordermottagare och packare som hon arbetar med idag.

SDR har även ett administrativt uppdrag från stiftelsen Rikstolktjänst. I detta uppdrag kommer Rakel att vara kontaktperson för stiftelsen och Tahir Mohammed kommer att parallellt med sitt arbete som ekonomiassistent på Sveriges Dövas Ungdomsförbund att arbeta med stiftelsens ekonomiadministration från den 1 mars.

Rakel, Christine och Tahir - varmt välkomna i era nya roller.

Vid frågor eller funderingar, kontakta generalsekreterare Hanna Sejlitz på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Publicerad av  Webbredaktör
Publicerad: 2017-01-27
Uppdaterad: 2017-03-22