Ny medarbetare hos SDR


Presentation av Pontus Degsell

Jag heter Pontus Degsell och började arbeta som medlems- och ekonomiadministratör på SDR i Stockholm på heltid den 15 maj. Bland mina arbetsuppgifter finns ekonomiadministration för Stiftelsen Rikstolktjänst, RTT (som ordnar tolkar för förtroendevalda i riksorganisationer för döva, hörselskadade och personer med dövblindhet), SDR:s medlemsregister och föreningssupport och revisorpool för SDR:s föreningar. Jag kan bistå med stöd i ekonomiska frågor för föreningarna men erbjuder också tjänster för externa/näraliggande organisationer. En fördel är att stödet och tjänsterna erbjuds på teckenspråk.

Om ni har frågor eller vill kontakta mig, så är min e-postadress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Jag har breda kunskaper om ekonomisk administration och bokföring så ni, som är verksamma i SDR:s föreningar eller någon av våra näraliggande organisationer, är välkomna att kontakta mig vid funderingar och frågor. Inom ekonomi är det viktigt att ekonomiska rutiner görs på rätt sätt och med en trygg ekonomi blir även föreningen trygg.

Det känns jätteroligt att ha börjat jobba på SDR och jag ser fram emot ett fint samarbete med alla föreningar. Vi ses snart!

Publicerad av  Webbredaktör
Publicerad: 2017-05-22
Uppdaterad: 2017-07-06