SDR söker Generalsekreterare


Vi söker nu dig som vill leda och utveckla SDR:s verksamhet på uppdrag av kongressen och styrelsen. Som generalsekreterare ansvarar du för att leda organisationens kansli och har det övergripande ansvaret för genomförandet av organisationens löpande arbete. I tjänsten ingår också att följa och analysera förändringar i omvärlden, finna nya vägar, anpassa verksamheten utifrån behov, formulera och följa upp strategiska mål, samt lämna underlag och förslag till förbundsstyrelsen.

Kompetens och egenskaper
Som person är du driven, engagerad och målinriktad samt en tydlig ledare med förmåga att entusiasmera och skapa delaktighet. Du har en förmåga att arbeta övergripande och strategiskt samt att driva förändringsarbete. Vi vill att du är kommunikativ, lyhörd och förtroendeingivande och kan anpassa dig i olika typer av professionella och informella sammanhang. Du är en god kommunikatör på svenskt teckenspråk och har en bred kunskap om döva, teckenspråk och dövas kultur. Det är meriterande om du har någon eller några av följande erfarenheter: leda en verksamhet, personalansvar, budgetarbete och redovisning, projektverksamhet, opinionsbildning, informationseller kommunikationsarbete och försäljningsverksamhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning
Tjänsten är ett vikariat på heltid under tjänstledig persons frånvaro. Anställningsvillkoren regleras i kollektivavtal KFO ideella organisationer-Unionen. Arbetsplatsen är på SDR:s kontor i Sundbyberg. Tjänsten innefattar resor till SDR:s kontor i Leksand.

Information om tjänsten
Förbundsordförande Åsa Henningsson, SMS 073-508 69 30, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Facklig kontaktperson för Unionen 
Niclas Martinsson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkommen med din ansökan
Rekryteringen sker löpande så ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5 november, i form av ett personligt brev och meritförteckning till Åsa Henningsson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

SDR söker Generalsekreterare

Publicerad av  Webbredaktör
Publicerad: 2017-10-23
Uppdaterad: 2017-11-20