Presentation av Isabella Hagnell, SDR:s vikarierande generalsekreterare


Jag heter Isabella Hagnell. Jag är SDR:s generalsekreterare och vikarierar för Hanna Sejlitz som är på tjänstledighet. Med den här videon vill jag presentera mig själv för er.

Jag är uppvuxen i Skåne och född i Malmö. Jag brukar säga att jag är född i Malmös Dövas Förening (Svenske). Sedan flyttade jag till Örebro för att gå gymnasiet och efter studenten flyttade jag till Stockholm för att plugga till jurist. Jag är snart färdig jurist och djupdyker i offentlig upphandling just nu, spännande! På fritiden läser jag gärna böcker, tittar på tv-serier, fikar och med mera.

Jag har bakgrund i politiken och studentrörelsen. Har varit vice ordförande för Stockholms universitets studentkår. Jag hoppas att jag kan ta med de erfarenheter jag fått in i arbetet. Mina arbetsuppgifter här på SDR är bland annat personal, arbetsmiljö och intressepolitik, dock främst ser jag till att kongressens och styrelsens beslut blir genomförda. Det ska bli kul att jobba här, särskilt då framtiden känns vidöppen och möjligheterna otaliga.

Vi ses säkert i något sammanhang framöver. Tack för mig!

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Publicerad av  Webbredaktör
Publicerad: 2018-01-26
Uppdaterad: 2018-02-21