Presentation av Bittan Martinell


Här kommer en presentation av mig, Bittan Martinell som började jobba som projektledare på SDR i november 2020.

Jag är utbildad socionom och specialpedagog. Jag har tidigare jobbat som projektledare, vilket innebär att skriva projektansökningar och jobba inom olika projekt, bland annat på uppdrag av SDR och FSDB Förbundet Sveriges Dövblinda i Stockholm.

Jag har jobbat som lärare på vård- och omsorgsutbildning och assistentbildning hos iris Hadar under nio år i Uppsala. Även har jag varit verksam som kurator på Dövblindteamet i två år och varit föreståndare på Dövblindas Aktivitetshus (DBA) i Stockholm. Jag har jobbat som chef i ett vård- och omsorgsföretag och jobbat som verksamhetsledare på en daglig verksamhet, med personer som har olika funktionsvariationer, både döva och hörande. Mitt stora intresse är sociala frågor.

Vad gör jag på SDR nu? Ja, jag skriver olika projektansökningar och har nyligen gjort klart en ansökan som handlar om äldreomsorgen i samarbete med SDP. Nu ligger mitt fokus på projekt kring psykisk hälsa och det kommer fler ansökningar framöver.

Vill du ha kontakt med mig? Du når mig på e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Vi ses!

Publicerad av  Webbredaktör
Publicerad: 2021-04-07
Uppdaterad: 2021-04-07